ComiXology voegt nieuwe functie toe

Wij geven het grif toe, wij zijn een beetje vastgeroest in gewoontes zoals het lezen van strips, keurig gedrukt op papier. We weten het, ouderwets,  maar het is nu eenmaal zo.

Als we dan een nieuwtje willen brengen over de wereld van de digitale strip, dan breekt het angstzweet uit bij ons. Toch een gedurfde poging (wij vragen hier alleen maar een staande ovatie voor). Het nieuws bereikte ons immers dat ComiXology, de grootste speler op digitale strips ter wereld, een nieuwe functie heeft toegevoegd. Je kunt de strips nu ook lezen – naast op de ComiXology-app – op de Kindle-app.

Geen idee of dit nieuws nu jouw wereld gelukkiger maakt, maar wij zijn blij dat we onze eerste stappen in de digitale stripwereld durven zetten. We wachten nu geduldig op die staande ovatie.