Hommages aan Franka verschijnen in album

De aandachtige Eppolezer met een goed geheugen zal zich zonder enige twijfel de reportage over de Franka-hommages herinneren die enkele maanden geleden verscheen in Eppo.

Voor wiens geheugen – net als dat van ons – toch wat aangezwengeld moet worden, geven we graag meer uitleg. Rob Lamping, kenner en verzamelaar van Henk Kuijpers’ heldin, vroeg aan een aantal bekende en minder bekende tekenaars om een ode te brengen aan Franka door geheel in hun eigen stijl de cover van De tanden van de draak te tekenen.

Een prachtig project en nu ziet Rob nog een andere droom in vervulling gaan. De 22 variaties van de cover worden immers gebundeld in een album zodat alle liefhebbers van deze verrassende collectie kunnen meegenieten. Het boek is vanaf december te koop, maar wees er snel bij want de oplage telt slechts 500 stuks. Meer info in de volgende nieuwsbrieven.