Spider-Man: no way home nu in de bioscoop

Vorige week kreeg Spider-Man in deze kolommen al aandacht door zijn opwachting in de game Fortnite. Extra aandacht krijgt hij nu om de eenvoudige reden dat de nieuwe film van de spinnenman Spider-Man: no way home nu in de bioscoop te zien is. Dat is blijkbaar iets waar heel veel mensen op zaten te wachten want de voorverkoop liep als een hogesnelheidstrein.

Korte inhoud van de film: Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

In deze nieuwste Spider-Man zal de superheld het dus moeten opnemen tegen een hoop superschurken. Gaat hij die klus alleen kunnen klaren of gaat hij hulp krijgen. Fans speculeren erop los want er gaan er geruchten dat Toby Maguire en Andrew Garfield, die in vorige films Spider-Man vertolkten, ook van de partij zouden zijn. Krijgen we dan meerdere Peter Parkers in één film te zien? Spannend! Een ding is zeker, de hype is gelanceerd!