Oosterwijk en Kolk bij Dutch Lines

Het evenementenbureau Dutch Lines begint een gevestigde naam te worden in de wereld van de strip. Het bureau organiseert creatieve workshops, masterclasses en events die in het teken van het beeldverhaal staan. Zij weten steeds de top van de Nederlandse en Vlaamse stripwereld bereid te vinden om met een hoop geïnteresseerden hun ervaring te delen.

In het nieuwe jaar staat alvast al één mooie workshop én masterclass gepland: een workshop modeltekenen door Aloys Oosterwijk en een masterclass waarin Hanco Kolk vertelt wat je moet doen om van je strip een professioneel project te maken. Razend interessant dus! Het modeltekenen vindt plaats op zaterdag 5 februari en de masterclass op 12 maart, telkens in Breda.

Voor meer info: https://dutchlines.nl/events/.