Meest iconische objecten van een stripreeks

Fora waar stripliefhebbers samenkomen… Wij zijn en blijven fan. Op De Getekende Reep staan tal van thema’s en onderwerpen waarin ons medium op een hoog podium wordt gehesen. Wie zin heeft om nog eens lekker te ouwehoeren over strips weet naar waartoe.

Eén van die thema’s vinden wij op de redactie erg amusant. Er wordt gevraagd naar het meest iconische object in een stripreeks. De raket van Kuifje, de Flaterfoon, de Porsche en de jas van Rik Ringers, Schanulleke, de kabouters uit Dirkjan, de borsten van Olga Lawina en tal van andere iconische voorwerpen passeerden al de revue. Maar er zullen er ongetwijfeld meer zijn.

We zijn benieuwd welke iconische objecten jij nog uit je mouw kunt schudden. Zet die handel gerust op mail naar ons en help meteen mee om dat topic te verrijken: https://www.getekendereep.com/topic/8855-het-meest-iconische-object-van-een-reeks/.