Ook in 2022 het Stripgids Salon

Het Stripgids Salon van oktober 2021 werd door de aanwezigen geroemd als “meer dan geslaagd”. Een goede reden voor Stripgids en bibliotheek Turnhout om ook dit jaar de gezellige gespreksavonden regelmatig te organiseren. Eerste afspraak is op 26 februari, wederom in de Tuinzaal van de Warande in Turnhout (19.30u). Het eerste Stripgids Salon van 2022 met gasten uit de stripwereld is er een om u tegen te zeggen. Zo verwelkomen ze niemand minder dan Jean-Pol van den Broeck (Sammy, Kramikske, Annie en Peter…).

Ook Barbara Stok vlijt zich neer in het gezellige Salon. Momenteel triomfeert ze met haar graphic novel De filosoof, de hond en de bruiloft (derde druk al!). Catharina Kochuyt (weduwe van Marc Sleen) komt ook en vertelt honderduit over het Marc Sleen-jaar en knalgele kubussen.

De laatste, maar zeker niet de minste, gast is het jonge geweld Dieter Steenhaut, de nieuwe tekenaar van Jommeke maar ook van – oh, nostalgie – Duupje! Anderhalf uur lang worden deze sympathieke gasten aan de tand gevoeld, weliswaar op liefdevolle wijze, door Marjan Temmerman (VRT).

Wil je zeker zijn van je plaats? Stuur dan even een mail naar activiteiten.bibliotheek@turnhout.be. Dit event is gratis. Dat laten we je ook graag weten!