Themawandeling ter ere van Marc Sleen

Gentse gidsen hebben een originele manier gevonden om het 100ste geboortejaar van Marc Sleen te vieren. De geestelijke vader van Nero, de reeks die dit jaar dan weer 75 jaar bestaat, heeft altijd een sterke band gehad met Gent. Niet verwonderlijk als je weet dat hij geboren is in Gentbrugge.

Die ondernemende gidsen hebben nu een themawandeling uitgestippeld door de stad met weetjes over de tekenaar, zijn bekendste personage en hun geliefde Gent. De themawandeling ‘Marc Sleen 100 – Nero onsterfelijk!’ van de Gentse Gidsen duurt twee uur en kan je vanaf 1 maart boeken voor een groep.

De komende maanden plant de vereniging ook rondleidingen waarbij je individueel kunt aansluiten. Meer info: www.gentsegidsen.be. Hadden we al vermeld dat wij in een mooie wereld wonen?