Nero en Sleen krijgen postzegel

We hadden het al eens eerder gemeld, Marc Sleens geboortejaar is 100 jaar geleden en dat wordt gevierd. Mede omdat zijn held Nero 75 jaar geleden voor het eerst zijn opwachting maakte. Redenen genoeg voor een feestje.

Het dubbele jubileum wordt onder andere gevierd met … postzegels. Sinds vorige week kunnen fans en andere liefhebbers immers twee postzegels kopen bij de Belgische post waarop Nero en Sleen proosten op elkaars gezondheid.

En als we proosten dan is een café niet ver uit de buurt. Sinds 2004 staat een levensgroot bronzen standbeeld van Nero voor het Nerocafé in Hoeilaart. Echter de twee haren van Sleens held waren al een tijd lang verdwenen. Voor het dubbele feestjaar van Nero en Sleen heeft de kunstenaar die twee bronzen sprieten teruggeplaatst. Spannender hoeft het niet te worden.