Heden Verse Vis ook in De Morgen

Het pad van de Eppostrip Heden Verse Vis is best kronkelig te noemen. Het begon als een strip op Facebook, om vervolgens halve pagina’s te vullen in Eppo wat uiteindelijk uitmonde in een lang verhaal te duiken. Nu krijgt de strip van Charel Cambré en Marc Legendre ook een plek in de Belgische krant De Morgen. “Er zullen elke week, op dinsdag, twee stroken verschijnen. Grapjes over de actualiteit”, verduidelijkt Charel Cambré. “Stripjournalist Geert De Weyer had ons gevraagd hiervoor. En nee, ik had hier eigenlijk geen tijd voor. Ik ben echt een achterlijke uil die geen nee kan zeggen.” In Eppo 8 verschijnt de (voorlopig) laatste aflevering van Heden Verse Vis in Eppo. Wie dus de avonturen van de twee Vlaamse auteurs wilt blijven volgen, weet welke krant te kopen.