Hanco Kolks Poppy nu in de schappen te vinden

De lezers van Eppo hebben altijd een streepje voor. Ook nu weer, want zij hebben Hanco Kolks nieuwe worp Poppy al helemaal kunnen lezen. Het album ligt nu na zo’n twee jaar in de winkel en krijgt best wel wat media-aandacht.

Wat wij geweldig vinden is de reportage op de website Stripspeciaalzaak.be. Zij waren erbij op de boekpresentatie in het MoCA-stripmuseum in Noordwijk aan Zee en kwamen niet alleen terug met een fotoreportage maar ook met een unieke inkijk in het werkproces van Kolk. Foto’s, schetsen, schrijfsels… alles wordt getoond en geeft een mooi beeld van hoe Poppy is ontstaan. Hanco zelf showde nog even de extreem luxe editie met originele pagina, waarvan slechts 10 exemplaren lijken te bestaan!

De reportage is een aanrader en kan via deze link bekeken worden: https://www.stripspeciaalzaak.be/interviews-reportages/hanco-kolk-stelt-poppy-voor-het-moca.