Tijdschrift Tina bestaat al 55 jaar

Wie kent het tijdschrift Tina niet? Het blad dat zich omschrijft als het leukste en grootste meidenblad van Nederland mocht op 10 juni 55 kaarsjes uitblazen. Een jubileum dat ze niet zomaar wilden laten voorbijgaan.

Daarom verschenen er twee speciale Tina’s: één feestnummer en één bewaarnummer voor abonnees, gemaakt door 55 lezeressen. 55 lezeressen werden uitgenodigd om over de inhoud van deze bijzondere editie mee te denken. Quizzen en interviewvragen werden verzonnen en enkele lezeressen schopten het zelfs tot stripfiguur of covermodel!

In het jubileumnummer werd teruggeblikt op 55 jaar Tina met leuke nieuwtjes over de jaren heen en confronteren ze bekende Nederlanders met interviews van jaren geleden. De jubileumeditie van Tina is op donderdag 9 juni verschenen, en is zowel online als bij de bekende verkooppunten verkrijgbaar.

Het bewaarnummer, gemaakt door lezeressen, is exclusief voor abonnees beschikbaar. Wij zijn alvast benieuwd hoeveel lezeressen ze gaan uitnodigen als ze hun zestigste verjaardag vieren. Hiep hiep hoera!