De grote strippitch in Brussel vindt weer plaats

Er heerst steeds een vrolijke drukte wanneer de jaarlijkse grote strippitch in Brussel plaatsvindt. Het initiatief is van het Belgisch Stripcentrum en de Vereniging Raymond Leblanc en heeft tot doel een platform te creëren voor contacten tussen enerzijds jonge tekenaars en scenaristen en anderzijds vertegenwoordigers van Belgische en buitenlandse uitgeverijen en professionelen uit de stripwereld.

Ben jij dus een onbekend tekentalent, dan is dit het moment om jouw werk te laten bekijken door de professionals in de stripwereld. De Strippitch vindt plaats tijdens het Brussels Stripfeest op 9, 10 en 11 september 2022. De eerste twee dagen voor de Franstaligen, de laatste dag voor de Nederlandstaligen.

Meer info: https://www.stripmuseum.be/nl/nieuwsflits/de-grote-strippitch.