Batgirl helaas toch niet op HBO Max

Batgirl van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah zal streamingdienst HBO Max en de bioscoop niet bereiken. Met andere woorden, Warner is er verantwoordelijk voor dat deze miljoenproductie nooit te zien zal zijn op eender welk scherm.

Daar moesten wij toch even onze wenkbrauwen bij fronsen. Reden van het niet vertonen? De film was in eerste instantie bedoeld voor een release op het platform HBO Max. De coronapandemie (remember?) stak daar een stokje voor en er werd besloten de film toch in de bioscoop te tonen. Tot Warner Bros besloot dat het alleen nog hele grote films naar het grote scherm brengt.

Batgirl zou niet tot die categorie horen. Bronnen melden overigens dat de film niet goed scoorde bij het testpubliek. De regisseurs hopen dat de film ooit nog te zien zal zijn. Wij eigenlijk ook.