EPPO STRIPDAG

Op zaterdag 22 juni organiseert Eppo Stripblad de  eerste Eppo Stripdag in Theater De Bussel in Oosterhout. Een gezellige dag met boekpresentaties, veel signerende stripmakers, aanbiedingen, een onderhoudend podiumprogramma en een kleine stripmarkt.

De volgende stripmakers hebben hun komst al bevestigd: Ger Apeldoorn, Rob van Bavel, Robbert Damen, Marissa Delbressine, Kim Duchateau, Uco Egmond, Eliane Gerrits, Fred de Heij, Eric Hercules, Eric Heuvel, Daan Jippes, Frits Jonker, Gerard Leever, Hanco Kolk, Martin Lodewijk, Romano Molenaar, Wilfred Ottenheijm, Remco Polman, Willem Ritstier, Erwin Suvaal, Jorg de Vos, Arjen Vriezekolk, Menno Wittebrood – en de lijst is nog steeds groeiende.

Naast Uitgeverij L en Eppo is er ook nog een kleine stripmarkt met Uitgeverij Xtra, Uitgeverij Saga, Uitgeverij Arboris, Alex van der Steen, DinieZ, Friends II Hold On en Dick Heins met zijn puzzels voor Studio Jan van Haasteren.

Die dag wordt er live verslag gedaan door Jacarrino Dost van Bammerdebam.

De boeken die worden gepresenteerd zijn onder andere Pep NU!, Storm integraal deel 1, Geheim van de Tijd, Suus en Sas deel 5 en 6 en De Leukebroeders deel 2. De makers van deze zijn aanwezig om jouw aankoop van een handtekening te voorzien

De toegang is gratis, maar het wordt wel op prijs gesteld als je je komst aankondigt met een mail naar: contact@uitgeverijL.nl

Zie je in Oosterhout!

Nieuwste Eppo
Nieuwsbrief
Volg ons!