EEFKE BOELHOUWERS

Eefke Boelhouwers, radiopresentatrice van Omroep Brabant, heeft op donderdag 10 februari haar laatste radioshow gepresenteerd. Waarom is dat een item in een nieuwsbrief die zich toespitst op de wondere wereld van de strip? Wel, Eefke is ook een groot stripliefhebster. Zo is ze een enorme De Rode Ridder-fan. En ze smokkelde regelmatig stripitems in haar programma’s.

Zo mocht onze eigen hoofdredacteur regelmatig zijn licht laten schijnen op nieuwe stripalbums of mochten de heren van het Brabants Stripspektakel aanschuiven om over hun stripbeurs te praten. Dus bedanken wij Eefke voor haar goede werk bij Omroep Brabant, dat verdient ze gewoonweg. En kijk nog eens goed wat ze heeft gekregen voor haar afscheid, een mangaportret van Rene Rienties. Het gaat je goed in je volgende carrière, Eefke!