De plastieken plunk is terug!

Ervan overtuigd dat je over het nodige teken- en verteltalent beschikt en daarmee een prijs kunt winnen? Lees dan nu verder! Ook dit jaar wordt De Plastieken Plunk uitgereikt, een prijs voor het beste Nederlandstalige, Engelstalige of tekstloze korte stripverhaal. Of als je jonger bent dan 18 jaar kan je je ook inschrijven voor de PukkelPlunk.

Ja, er wordt wat geplunkt in 2022. Hoe gaat het in zijn werk? Eenvoudig, je surft naar https://www.pulpdeluxe.be/de-plastieken-plunk/ en schrijft je daar in in een van de twee categorieën. De organisatoren maken dan een shortlist op waaruit een professionele jury de winnaars uitkiest.

Wat kan je winnen? De Plastieken Plunk levert 250 euro op en een publicatie in Stripgids en Zone 5300. En niet te vergeten een door Luc Cromheecke gekneed beeldje van Plunk. Zo’n beeldje krijgt de laureaat van de PukkelPlunk ook en daarbovenop krijgen ze een boekenbon ter waarde van 50 euro. De uiterste inzenddatum voor beide prijzen is 11 april 2022. Aan de slag en veel succes!