Steeds meer stripwinkels

Nederland heeft er weer een stripwinkel bij. Een nieuwe oude stripwinkel, moeten we zeggen. Boekhandel ’t Centrum in Schiedam bestaat immers al sinds 1968 en heeft strips altijd hoog in het vaandel gehad. Maar nu is er de kersverse eigenaar, Anthony Bardouille, die gek is op strips. Dat moet je altijd een beetje zijn en hij heeft er zin in.

De winkel is nog niet elke dag open. “Tijdens de verbouwing kunnen we nog niet de hele week open zijn. Momenteel kan iedereen bij ons terecht op donderdag en vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 – 16.30 uur. We hopen over zo’n deze maand de officiële opening van de zaak met een groot feest te kunnen vieren”, zo vertelt de trotse eigenaar aan De Schiedammer Online. Proficiat vanuit de Eppo-redactie, Anthony!