Nieuwe Lanfeust van Troy komt eraan!

Vorig jaar verscheen in de taal van Molière het negende deel van de stripreeks van Didier Tarquin en Christophe Arleston. Een one-shot dat aansluit op de oorspronkelijke reeks Lanfeust van Troy. Vanuit uitgeverij L bereikte ons het nieuws dat het boek inmiddels is vertaald en dat het weer genieten is. In het nieuwste avontuur Het hakketakkende bos blijkt niets meer te werken. De wijzen die de magie stroomlijnen verdwijnen een voor een en ook Lanfeust verliest zijn krachten. Hoe komt dat? Een enorme boom lijkt er iets mee te maken hebben. Lanfeust en trol Hebus verenigen de krachten en gaan op zoek naar de oorzaak van de verdwijningen.

Klinkt inderdaad als een topverhaal, maar je moet nog even geduld hebben, want het album staat voor medio 2022 gepland om in de winkel op te duiken.