Kenny Rubenis experimenteert met AI programma

Heeft Kenny Rubenis gedronken, gespoten of gesnoven toen hij deze Dating for geeks-aflevering tekende? Gaat het nog wel goed met hem? Even een dipje? Je kan je inderdaad veel vragen stellen bij de onderstaande strook maar wij kunnen je meteen geruststellen. Ja, dat hoort ook bij ons takenpakket.

Kenny heeft zijn Dating for geeks-strip door een AI programma laten maken oftewel hij heeft kunstmatige intelligentie losgelaten op zijn strip. De kernwoorden die hij hiervoor invulde waren: dating for geeks cartoon. Het resultaat is… euhm …tja.

Op Facebook gekscheerde Kenny dat hij nu alleen nog maar een AI programma nodig heeft dat de teksten kan schrijven en dan kan hij met pensioen. Wij denken van niet, of nog beter, we smeken van niet. Wie dit programma ook eens wil uitproberen, kan deze link gebruiken: https://www.craiyon.com/