Hommage album voor de Kiekebos

Het 45-jarig jubileum van de familiestripreeks de Kiekeboes gaat niet stilletjes aan ons deurtje voorbij. Het lijkt wel Sinterklaas.
In onze vorige nieuwsbrief gaven we al wat info over de expo in Wenduine maar er is meer. Zo verschijnt er in oktober een hommagealbum van de Vlaamse stripfamilie met de titel Vier voor derden. De namen van de tekenaars die een hommage tekenen klinken wellicht bekend in de oren: Charel Cambré, Jan Bosschaert, Laura Janssens en Suske en Wiske-tekenaar Luc Morjaeu. Steve Van Bael, die nu de Kiekeboes tekent, én Marc Legendre staan garant voor het scenario.
Nog meer nieuws van het de Kiekeboes-front? Wanneer je de expo in Wenduine bent gaan bezichtigen, kan je ook gaan wandelen of fietsen met de familie Kiekeboe. Vraag bij de toeristische dienst naar het mooie boekje en wandel/fiets 6 km door De Haan en Wenduine langs de locaties die de Kiekeboes bezochten in het album Alle Eendjes.

Nog niet uitgewandeld? Je kan ook de wandelzoektocht van 6 km ondernemen in natuurdomein Bulskampveld (Beernem)? Ja, we blijven in West-Vlaanderen. Meer info: https://www.west-vlaanderen.be/activiteit/de-kiekeboes-zoektocht-6-km.