Crowdfundingactie voor graphic novel De overval

Honderden, nee duizenden crowdfundingacties lijken er tegenwoordig te zijn. Af en toe proberen we er daar één van in de kijker te zetten. Deze keer gaat het over een project waar graphic novelist Yan Gevuld, artiestennaam voor Guy Van de Velde, al meer dan twee jaar aan werkt.

De graphic novel De overval zal beschikbaar zijn in drie talen (naast Nederlands ook Frans en Engels) en zal zomaar eventjes 104 pagina’s tellen. De titel geeft het al een beetje weg, het zal dus gaan over een perfecte overval, die echter niet al te perfect verloopt. Voor De overval werkt Yan samen met Patrick Cornelis, die voor de inkleuring zal instaan en die al veel crowdfunding-waters heeft doorwaad.

Een veelbelovend project dus waarvoor Yan jouw hulp inroept. Geïnteresseerd? Klikken maar op https://www.kickstarter.com/projects/yan-gevuld/grant-the-heist.