Het NK Striptekenen komt er weer aan!

Elk jaar weer strijden jonge stripmakers om de titel Winnaar NK Striptekenen. Ook dit jaar wordt daar geen uitzondering op gemaakt. Dus ben je tussen 9 en 17 jaar en heb je een grote liefde voor het striptekenen dan is dit je kans! Wat moet je doen? Een strip maken, al is dat natuurlijk logisch. De strip moet minimaal één pagina tellen en maximum drie pagina’s (A4). Ingekleurd of zwartwit, dat maakt niet uit. Onderwerp is vrij te kiezen, al moet het een verhaal zijn dat zelf door jou is bedacht. Naast de prestigieuze titel van Nederlands Kampioen Striptekenen zijn er nog heel wat prijzen te winnen. Alle finalisten krijgen een stripboekenpakket ter waarde van 50 euro. De kampioenen (er zijn namelijk 3 leeftijdscategorieën – dus ook 3 winnaars) krijgen ook een stripboekenpakket, maar dan ter waarde van 250 euro, de NK Striptekenen trofee én een publicatie in Eppo Stripblad. Enorm toch, niet? Geïnteresseerd? Meer info vind je op nkstriptekenen.nl.