De stripdagen in Haarlem

Vandaag en morgen zijn wij volop en enthousiast aanwezig op de Stripdagen in Haarlem. Je vindt onze stand, onze signerende auteurs en onze beursuitgaves terug in de Philharmonie, de professionele beurs waar je alle uitgevers vindt. Kom ons zeker een bezoekje brengen!

Ook de moeite waard om te bezoeken is de expo ‘Storm in de geest’ in het Museum van de geest, dat perfect in het thema Wereldbouwers van de Haarlemse Stripdagen valt. Er zijn echter nog veel meer tentoonstellingen rond dat thema te bezichtigen, een kleine greep uit het grote aanbod: de wereld van fantasyepos De Klaagzang van de verloren Gewesten, ‘Terug naar 1913’ met Marcel Ruijters of ‘Gevangen in dromen’ met Marc-Antoine Mathieu.

Er staan ook films (Camouflage van Remco Polman!), muziek en theater, lezingen met o.a. Martin Lodewijk en Milan Hulsing en diverse workshops op de agenda. Vergeet ook niet het officiële stripbier te drinken en de talrijke aanwezige stripauteurs een bezoekje te brengen.

Kortom, één dag zal niet genoeg zijn. Het volledige programma vind je HIER!.