Heden Verse Vis nu in albumvorm verkrijgbaar

Woensdag werd het eerste avontuur van Heden Verse Vis voorgesteld aan pers en vrienden. Jawel, de strip van Charel Cambré en Marc Legendre die vele Eppo-lezers de afgelopen maanden kon bekoren is nu in albumvorm verschenen en kreeg de titel En route! mee.

Plaats van de albumpresentatie was het restaurant La Taparia, uitgebaat door de broer van Charel en gelegen in Charels geboortestad Herenthout, waar de heren in een gepast voertuig arriveerden. Stefan Laenen verzorgde de presentatie met de nodige humor, een vraaggesprek en veel interactie met het publiek.

Vervolgens kregen de aanwezigen overheerlijke tapas voorgeschoteld. Jaja, wij weten op welke evenementen wij aanwezig moeten zijn. Maar goed, even terug naar de essentie. De heerlijk humoristische roadstrip Heden Verse Vis, ligt vanaf nu in de winkel te blinken. Mooie hardcover erom, een echt geschenk voor jezelf. En de tapas? Die droom je er lekker zelf bij. Smakelijk!